Stockholm - Södermalm

Take Away Express
SE | ENG

Stockholm - Östermalm

Take Away Express
SE | ENG

Uppsala

Take Away Express
SE | ENG

Kohphangan

Varmt välkommen till oss. Vi hoppas din vistelse hos oss blir en kul kväll och en skön minisemester. Då vi öppnade 1994 hoppades vi kunna servera en liten resa till paradiset. Idén föddes på en strand på ön Koh Phangan vid Thailands östkust. Hela krogen är hemburen med stor möda. Hope you like!

På den tiden fanns varken Thailändska grönsaker, örter, öl eller kryddor i Svea rike, så vi fick importera själva från Thailand. Den kvalitetsmedvetenhet vi lärde oss då lever kvar. Lägg till lite och få tiofalt bättre. Vi eftersträvar alltid de bästa råvarorna för att kunna servera den bästa thaimaten. De flesta som jobbar med servering är erfarna thairesenärer. Fråga oss gärna om Thailand.

Vi får många frågor varför vi inte bokar fler bord. De flesta av våra gäster kommer till restaurangen på drop-in. Hade vi tagit bokningar på alla bord hade vi inte kunnat ha någon drop-in alls, vilket då innebär att man inte skulle kunna äta hos oss spontant.

Alla i köket är från Thailand, så det är ingen idé att hojta in till dem på svenska om du vill ha extra chili. De svarar på Thai. Deras mat är också genuint Thai. Och rent fantastisk tycker vi! Vi hoppas Ni gillar den lika mycket som vi, och att Er kväll också blir rent fantastisk.
Varma hälsningar Personalen

Meny

Öppettider

Måndag 16.00 - 22.00

Tisdag - Fredag 16.00 - 23.00

Lördag 13.00 - 23.00

Söndag 13.00 - 22.00

Köket stänger

Tisdag - Lördag 22.00

Måndag & Söndag 21.00

Festvåning

Vi vet att grunden för en lyckad festvåning är en unik miljö utöver det vanliga. Med platser för över 100 personer och möjlighet till egen DJ samt bartender blir festen en succé. Läckra maträtter från Thailands alla hörn tillreds av kockar som är direkt från landets kärna och skapar en matupplevelse som sent skall glömmas.

Drinkarna är gjorda med inspiration av de söta frukterna Thailand har att erbjuda så som mango, passion, annans och mycket annat läckert. Är man sugen på öl finns de kända märkena Singha och Chang i vårat sortiment och mycket mer.

Låt oss ta hand om Er kickoff, födelsedag, föreningsfest eller annat speciellt tillfälle, i denna exotiska festvåning som kommer få Er att teleporteras till härliga Thailand och ön Koh Phangan.

Ring eller maila för att boka.

Jobba hos oss

Vi på restaurang Kohphangan söker kontinuerligt ny personal och du är därför alltid välkommen att maila in en ansökan till oss. Detta gäller såväl serveringspersonal som barpersonal. När behovet sedan uppstår kommer vi att kontakta dig. Det är oftast ett högt tryck på restaurangen och det vi söker är personal med minst tre års erfarenhet av servering- eller bartenderyrket. Välkommen att skicka in din ansökan via kontaktformuläret längst ner på sidan. Glöm inte skriva vilken av städerna du är intresserad av att jobba i.

Kontakta oss

Vår bordsbokning är öppen måndag-fredag 10-16. Ange gärna i mailet på vilken restaurang ni vill boka. För att en bordsbokning via mail ska vara giltig måste ni ha fått ett bekräftelsemeddelande. Ni är självklart alltid välkomna att droppa in och se om det finns lediga bord eller ringa till oss på 018-13 48 48!

Boka Bord