Stockholm - Södermalm

Take Away Express
SE | ENG

Stockholm - Östermalm

Take Away Express
SE | ENG

Uppsala

Take Away Express
SE | ENG

Kohphangan

Varmt välkommen till oss. Vi hoppas din vistelse hos oss blir en kul kväll och en skön minisemester. Då vi öppnade 1994 hoppades vi kunna servera en liten resa till paradiset. Idén föddes på en strand på ön Koh Phangan vid Thailands östkust. Hela krogen är hemburen med stor möda. Hope you like!

På den tiden fanns varken Thailändska grönsaker, örter, öl eller kryddor i Svea rike, så vi fick importera själva från Thailand. Den kvalitetsmedvetenhet vi lärde oss då lever kvar. Lägg till lite och få tiofalt bättre. Vi eftersträvar alltid de bästa råvarorna för att kunna servera den bästa thaimaten. De flesta som jobbar med servering är erfarna thairesenärer. Fråga oss gärna om Thailand.

Vi får många frågor varför vi inte bokar fler bord. De flesta av våra gäster kommer till restaurangen på drop-in. Hade vi tagit bokningar på alla bord hade vi inte kunnat ha någon drop-in alls, vilket då innebär att man inte skulle kunna äta hos oss spontant.

Alla i köket är från Thailand, så det är ingen idé att hojta in till dem på svenska om du vill ha extra chili. De svarar på Thai. Deras mat är också genuint Thai. Och rent fantastisk tycker vi! Vi hoppas Ni gillar den lika mycket som vi, och att Er kväll också blir rent fantastisk.
Varma hälsningar Personalen

Meny

Click here for menu in English

Öppettider

Vardagar 11.00 – 00.00

Helgdagar 12.00 – 01.00

Köket stänger

Söndag – Torsdag 22.30

Fredag – Lördag 23.30

Jobba hos oss

Vi på restaurang Kohphangan söker kontinuerligt ny personal och du är därför alltid välkommen att maila in en ansökan till oss. Detta gäller såväl serveringspersonal som barpersonal. När behovet sedan uppstår kommer vi att kontakta dig. Det är oftast ett högt tryck på restaurangen och det vi söker är personal med minst tre års erfarenhet av servering- eller bartenderyrket. Välkommen att skicka in din ansökan via kontaktformuläret längst ner på sidan. Glöm inte skriva vilken av städerna du är intresserad av att jobba i.

Kontakta oss

Vi tar emot bokningar per mail eller telefon mellan 10-16 alla vardagar. Ange gärna i mailet vilken restaurang du vill boka på, då det är samma mailadress till båda restaurangerna. För att en bordsbokning via mail ska vara giltig måste ni ha fått ett bekräftelsemeddelande. Det går även bra att komma på drop in till oss då vi endast bokar upp 40% av borden. På luncherna (måndag-fredag) tar vi endast emot bokningar om ni är ett större sällskap på 8 personer och uppåt. Varmt välkomna!

Boka Bord